Gledamo zajedno „Samurai Marathon“

Gledamo zajedno „Samurai Marathon“

Gledamo zajedno „Samurai Marathon“

Sledećeg petka gledamo igrani film „Samurai Marathon“. U pitanju je film rađen po romanu autora Akihiro Dobašija iz 2014. godine, a koji je inspirisan istinitim događajima. Režiser ovog filma je Bernard Ros, koji je okupio odličnu ekipu glumaca koja je i ovoga puta odradila odličan posao.

Ova projekcija je organizovana u saradnji sa organizacijom „Duh Istoka„.

Video najava:

 

Zapratite naš YouTube kanal: LINK.

Sinopsis:

Približava se kraj Edo periodu u Japanu koji je obeležen dolaskom američkih vojnika koji Japanu nude čari modernog sveta i predlažu početak trgovine između te dve zemlje. Vladar klana Anaka, Itakura Kacuaki, u strahu od potencijalnog napada na Japan, organizuje maraton na kom će učestvovati njegovi samuraji i svi oni koji žele da se pokažu. Kao nagradu onome koji prvi završi trku obećava ispunjenje jedne želje.
Međutim, ovaj događaj je pogrešno protumačen kao pokušaj dizanja bune protiv šogunata koji šalje ubice da to spreče. Špijun, koji je greškom poslao informacije o odmazdi, očajnički pokušava da spreči sukob koji bi mogao da nastane iz celog nesporazuma…

Prijavite se da dolazite:

Kako bismo se zaštitili od virusa, neophodno je da ograničimo broj mesta na događajima u klubu. Imajte na umu da je neophodno da ponesete masku i da po ulasku u klub dezinfikujete ruke.

Ukratko:

  • Gledamo zajedno „Samurai Marathon“
  • Klub Sakurabana — Dom omladine Beograda (Makedonska 22) 2. sprat
  • Petak, 05. jun, 2020. od 18h
  • Ulaz je besplatan
  • Film je titlovan na srpski jezik, audio je na japanskom

Kako doći do kluba Sakurabana:

 

 

Bojan Vukadinović

Predsednik udruženja Sakurabana.