Gledamo zajedno „Colorful“

Gledamo zajedno „Colorful“

Colorful (2010)

 

Nastavljamo sa aktivnostima u klubu i sledećeg petka imamo projekciju još jednog anime filma. Ovoga puta je na repertoaru malo ozbijnija tema o životu, smrti i grehovima koje jedna duša može da počini. Film „Colorful“ je delo autora Keićija Harae, koji je veći deo svoje karijre proveo radeći na dečijem animeu Doreamon. Film je baziran na istoimenom romanu autorke Eto Mori koja ja za ovo delo bila i nagrađivana.

Sinopsis:

Duša pokojne osobe stiže na peron smrti, ali pre nego što krene na put zaustavlja je dečak pod imenom Purapura koji joj saopštava da je „srećni dobitnik“. Naime, duša je počinila veliki greh i dobiće još jednu šansu da bude deo točka reinkarnacije. Ima zadatak da uđe u telo momka Makotoa Kobajašija, srednjoškolca koji je trenutno u bolnici jer je pokušao da izvrši samoubistvo tako što je popio mnogo lekova. Duša ima zadatak da živi život u telu pokojnog momka, kao i da proba da se seti koji je greh počinila za vreme svoga života u roku od šest meseci.

Priča dalje prati život Makotoa, sa novom dušom, koji je zapravo veoma nesrećni srednjoškolac bez prijatelja i koji je video neke veoma neprijatne stvari zbog kojih je odlučio da se ubije.

 

Prijavite se da dolazite:

Kako bismo se zaštitili od virusa, neophodno je da ograničimo broj mesta na događajima u klubu. Imajte na umu da je neophodno da ponesete masku i da po ulasku u klub dezinfikujete ruke.

 

Ukratko:

  • Gledamo zajedno „Colorful“
  • Klub Sakurabana — Dom omladine Beograda (Makedonska 22) 2. sprat
  • Petak, 29. maj, 2020. od 18h
  • Ulaz je besplatan
  • Film je titlovan na srpski jezik, audio je na japanskom

Kako doći do kluba Sakurabana:

 

 

Bojan Vukadinović

Predsednik udruženja Sakurabana.