Sakurabana one-shot Improv FRP (1.5.2020.)

Kćer bogatog trgovca je nestala. Ili je pobegla. Ili je oteta. I on je voljan da učuni sve da bi je ponovo video, čak i da plati bandu raznolikih avanturista i heroja silom-prilika primoranih da sarađuju, sveže puštenih, oslobođenih, razmađijanih ili proglašenih sposobnim za rad, koji vuku misteriozne prošlosti i još misterioznije sposobnosti – da je pronađu. Ili barem saznaju šta ju je snašlo. A oni će, naravno, učiniti sve što je u njihovoj moći da prečešljaju poslednje mesto gde je viđena – grad Sospifom u kraljevstvu Hop, vođeni ljubavlju prema istini i pravdi. Ili barem srebru.

Heroji se moraju snaći u svetu nestabilnih pravila, koristeći se improvizovanim sposobnostima koje povremeno ne funkcionišu onako kako bi trebalo, što im otežava to što u hodu moraju osmisliti (ili se setiti) ko su i šta su.

(Igra se preko Discord aplikacije od 18h. U pitanju je minimalistički frp. Nije potrebno nikakvo predznanje. Pravila će biti objašnjena na početku. Prvih osam prijavljenih će biti igrači, drugi mogu da prisustvuju i slušaju ili da uskoče ukoliko neko od prijavljenih ne dođe. Prijave na linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-p6rFLvt0j3Y1IfG7Rug8Xg3H4HtYPPGDgV1Qoh_mlYUOOQ/viewform?usp=sf_link )