GIBIATE – PV i poziv ilustratorima

Objavljen je novi promotivni video za anime “GIBIATE” koji bi trebao da bude objavljen tokom sledeće godine. Međutim, ono što je veoma interesantno za naše pratioce je činjenica da je to projekat na kom će domaći autori imati priliku da rade (više informacija na kraju teksta).

O seriji:

Japan, 2030. godina, širom sveta se raširio misteriozni virus. Zaraženi ljudi se, u zavisnosti od godina, pola i rase, pretvaraju u različita čudovitšta.
Virus se zove “Gibia”. Tada se u opustošenom Japanu pojavljuju samuraj i nindža. Oni su doputovali iz Edo perioda uz pomoć doktora koji se trudi da pronađe lek za Gibia virus.
Serija prati njihove avanture na putu do izlečenja od virusa, a tokom kog će ih napadati odmetnici i čudovišta…

<Staff>

Character Design: Yoshitaka Amano
Monster Design: Naoki Serizawa
Music Composer: Yuzo Koshiro
Music Artist: Yoshida Brothers
Executive Producer & Original Story: Ryo Aoki

<Cast>

Tetsuya Kakihara as Kanzaki Sensui
Yukiyo Fujii as Kathleen Funada
Hiroki Touchi as Sanada Kenroku
Michio Hazama as Onikura Yukinojyo

Zvanični sajt: https://gibiate.com/

Poziv ilustratorima:

Veliko nam je zadovoljstvo da objavimo prve zvanične informacije o projektima na kojima ćemo raditi u budućnosti. Plan nam je da se oformi tim koji će raditi u animacionom studiju u Srbiji, koji će biti specijalizovan za izradu animea za japansko tržište. Naravno, prvi projekat na kojem je planiran rad je upravo “GIBIATE”, a svi zainteresovani za rad u anime studiju mogu da nam pošalju CV i portfolio na email: bojan.vukadinovic@sakurabana.info do kraja decembra. Ukoliko ste strastveni ljubitelj animea i volite da crtate obavezno nam se javite. Pre početka rada biće održana obuka od strane profesionalnih animatora iz Japana.

Bojan Vukadinović

Predsednik udruženja Sakurabana.