Gledamo zajedno „Hunter x Hunter: The Last Mission”

Nen: moć koja se krije u svima nama i daje nam mogućnost da ostvarimo svoje snove. Ali Nen u sebi krije i mračnu stranu – On. Kao što ima dobrih ljudi na svetu, tako ima i onih koji bi svoje moći koristili za zlo i za osvetu.

Jedan od najjačih Nen korisnika i direktor Asocijacije za Lovce, Isak Netero, je pre nekoliko decenija uspeo da zapečati Džeda, korisnika On-a. Međutim, Džed se vraća i zajedno sa svojim sledbenicima upada u Rajsku Arenu za vreme Battle Olympia turnira. Ali nažalost po njih, Gon, Kilva, Kurapika i Leorio su tu da ih zaustave. Naravno, tu je i Hisoka, ali on je tu samo da se zabavi.

Da li će naši heroji moći da odole On-u i sve što ta moć može da im pruži?

The Last Mission, ili ti „Poslednja Misija“ je drugi film Hunter x Hunter franšize. Odvija se pre Chimera Ant arc-a, ali bilo bi pametno odgledati ga nakon što prođete Election arc, jer ako se dobro sećam, pominju i pokazuju neke likove odatle.
No, film je solidan što se nekanoskih priča tiče. Kao i mnogi šonen filmovi, ovo je više kao lepo animiran filer. Ima lepih borbi, lepih zlikovaca, pa čak emotivnih scena pri kraju.

 

Gledamo zajedno „Hunter x Hunter: The Last Mission”

GDE: Radionica Sakurabana — Dom omladine Beograda (Makedonska 22) 2. sprat

DATUM: Sreda, 4 septembar

VREME: 18-19.30h

KOLIKO: 50 rsd (besplatno za članove sa uplaćenom članarinom)

Napomena da su titlovi na srpskom

Video sa objašnjenjem kako da se dođe do kluba: