May the 4th Be With You u klubu Sakurabana

May the 4th Be With You u klubu Sakurabana

May the 4th Be With You u klubu Sakurabana
May the 4th Be With You u klubu Sakurabana

 

U subotu 4. maja u klubu Sakurabana će biti dan posvećen franšizi “Star Wars”. U skladu sa time posetioci će imati priliku da uživaju u igrama kao što su “Empire vs. Rebellion” i “SW Edge of the Empire”. Svi su dobrodošli da dođu i zabave se sa nama i isprobaju neku od ovih igara. U klubu Vas čekaju ljudi koji će pokazivati pravila, hladno piće, ali i popusti na svu “Star Wars” robu iz Sakura Shop-a.

Čekamo vas od 18h u klubu Sakurabana  koji se nalazi u Domu omladine Beograda (Makedonska 22), na drugom spratu.

Ulaz je besplatan!

 

SW Edge of the Empire – Welcome to mos shuuta

Ovo je FFG sistem gde skilovi generišu kocke sa posebnim znakovima i kada se bace kocke potrebano je makar jedno pozitivno bacanje kako bi akcija bila uspešna.

O avanturi:
Igrači pokušavaju da pobegnu od vođe lokalnog hut kartela “Teemo the Hutt” (nije u srodstvu sa Teemom iz LoL-a).

Trajanje avanture oko 4 sata.

 

“Star Wars: Imperial Assault”

“Imperial Assault” – je roleplaying igra na tabli. Igrači preuzimaju ulogu Pobunjeničkog tima specijalaca i upuštaju se u opasne misije, često iza neprijateljskih linija, kako bi raskrinkali zle planove Imperijalnog generala Weiss-a (nije u srodstvu s Veersom). Koristeći opremu koju nađu i lične veštine, ovi heroji mutne prošlosti su naša jedina nada!

Ne treba nikakvo predznanje o igri, predviđen broj igrača je do 4. Trajanje partije oko sat i po vremena.

 

“Star Wars: Empire vs Rebellion”

“Empire vs Rebellion” – je kartična igra blefa i taktike, za dva igrača. Koristeći vojnu silu i umeće diplomatije, igrači će pokušati da preokrenu tok Građanskog Rata u korist moćne Imperije ili herojskih Pobunjenika. Veština blefiranja i malo sreće je sve što je potrebno za ovu igru.

Ne treba nikakvo predznanje o igri, mada iskustvo s Pazaak-om ili Blackjack-om pomaže. Broj igrača je fiksno 2, ali je trajanje partije oko sat vremena.

 

“Star Wars Battlefront II”

Za one koji više vole video igre, na raspolaganju će biti i PS4 verzija igre “Star Wars Battlefront II” iz 2017. godine.

 

“Sakura Shop Popusti na Star Wars robu”

U Sakura Shop-a će u periodu od 4-11. maja sva roba iz “Star Wars” franšize biti na popustu, a isto važi i za sve one koji požele tog dana da kupe robu u klubu Sakurabana.
Ovde možete videti šta od robe imamo u ponudi: https://sakurashop-bg.com/index.php?limit=75&route=product/search&&bfilter=s0:7;&search=star%20wars

 

Ukratko:

Šta: May the 4th Be With You u klubu Sakurabana
Kada: subota, 4.maj od 18h do 22:30h
Gde: Klub Sakurabana (Dom omladine Beograda, Makedonska 22, 2 sprat)
Koliko: Ulaz je besplatan!

Bojan Vukadinović

Predsednik udruženja Sakurabana.