Svečano otvaranje kluba Sakurabana

Svečano otvaranje kluba Sakurabana

Posle veoma duge pauze i borbe za prostor u kome bismo kao organizacija mogli da funkcionišemo onako kako smo oduvek želeli, zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na svečano otvaranje Kluba Sakurabana u Domu omladine Beograda na drugom spratu.

Šta zapravo znači da ponovo postoji klub?

Za početak, imaćete mesto gde ćete moći da se okupljate, upoznajete i zabavljate. Svim članovima i posetiocima će biti na raspolaganju cela manga biblioteka. Novost je da će se mange od sada čitati u samom klubu, gde smo po ugledu na “manga house” sistem koji je popularan širom Azije odlučili da vam omogućimo da uživate u omiljenim naslovima. Takođe, imajući u vidu da se interesovanja vas i nas šire, odlučili smo da biblioteku obogatimo i američkim i evropskim stripovima.

Kada želite da vreme provodite sa društvom, tu će biti solidna količina društvenih igara koje ćete moći da igrate u klubu. Naravno, radiće se na tome da društvenih igara bude još više u budućnosti.

Nismo zaboravili ni one koji vole da igraju video igre, pa smo obezbedili da u klubu budu po jedna konzola PS3 i PS4, tako da naoštrite prste za igranje – biće redovno organizovanih opuštenih turnira za sve posetioce.

Nezaobilazan element su i anime projekcije, za šta smo obezbedili omanji TV, dimenzija 55”, koji će poslužiti svrsi za sada.

Za one koji žele da nabave omiljene anime figure, priveske ili nakit, spremamo i popust tokom celog dana na svu robu od 10%.

A sad da pređemo na stvar. U petak, 21.09.2018. od 18 časova biće održano svečano otvaranje kluba. Dođite da se zabavimo i zajedno obeležimo početak rada Kluba Sakurabana! Biće društvenih i drugih igara, nešto da se prezalogaji, a pobrinućemo se da bude i ponešto da se popije.

Bojan Vukadinović

Predsednik udruženja Sakurabana.