Japanizam 2017 – Konkurs za Vaše programe!

Konkurs za Vaše programe:

Prethodne godine smo sproveli mali eksperiment koji se ispostavio kao veoma uspešan, a dopao se Vama i nama. Naime, tada smo omogućili zainteresovanima da se prijave i dobiju svoj kratki termin u okviru kog su mogli da pričaju na ranije prijavljenu temu. Ovoga puta smo odlučili da celu priču pomerimo jedan korak dalje i omogućimo duže termine kao i više opcija za održavanje programa, stoga i otvaramo ovaj konkurs.

Imate priliku da održite predavanje ili tribinu na temu sa kojom ste veoma dobro upoznati, a za koju verujete da zaslužuje više pažnje kod naše publike. Oni koji su nadareni i poseduju umeće koje bi voleli da podele sa drugima imaju mogućnost da održe radionicu. Oni koji vole dobru zabavu imaju priliku da organizuju kviz, okupe takmičare i zabave se sa posetiocima.
Sa druge strane oni koji su već ostvareni i izdali su knjigu, strip ili napravili interesantan proizvod moći će da to i predstave na prezentaciji u okviru konvencije Japanizam. Ukoliko imate i neku nesvakidašnju ideju koju biste sproveli u delo, možete i to da prijavite.

Da biste prijavili Vaš program neophodno da je da imate više od 17 godina, kao i da ste dostupni u periodu od 22. do 25. juna. Ukoliko ispunjavate ove preduslove potrebno je da popunite prijavu koja se nalazi u nastavku teksta. Rok za prijave je do 25. maja 2017. godine.

 

Bojan Vukadinović

Predsednik udruženja Sakurabana.