Konkurs za Prodajni Sajmić “Potter Manija 2017”

Pozivamo vas da se prijavite za Prodajni Sajmić na ovogodišnjoj Potter Maniji, koja će biti održana 8. aprila u Domu omladine Beograda.

Pravila za prijavljivanje radova:

Poželjno je, ali nije obavezno da radovi budu tematski vezani za Harry Potter serijal, a po obliku mogu biti: posteri, slike, skice, figure, rukotvorine, odevni predmeti, modni detalji, dizajnirani ukrasi, knjige, stripovi…
Timovi/radionice/grupe učesnika koje se prijavljuju za jedno izlagačko mesto se moraju prijaviti kao tim/radionica/grupa i ne mogu izlagati pod imenom jednog od članova, niti slike radova samo jednog člana mogu biti reprezentativne za celu grupu. Po završetku konkursa neće biti moguće dodavati učesnike na već dodeljene štandove.
Ručni radovi, slike, crteži i posteri moraju biti originalno delo izlagača i ne smeju kršiti tuđa autorska prava.
Svaki umetnik/tim koji želi da konkuriše za prodajno mesto treba da popuni prijavu (goo.gl/7HjIMG) i pošalje nekoliko fotografija svojih radova (ili skenirani prikaz ukoliko izlaže crteže) na sledeću mejl adresu:
Prijave za Diagon Alley Potter Mania 2017.

Pozivamo vas da se prijavite za učešće na Prodajnom sajmiću na Pottermaniji 2017. godine, koja će biti održana 8. aprila u Domu omladine Beograda. Konkurs je otvoren do 25. marta 2017. godine. Naknadne prijave neće biti moguće. O rezultatima konkursa ćete biti obavešteni do 1. aprila. Broj raspoloživih izlagačkih mesta je izuzetno ograničen.

Japanizam-ArtistAlley@hotmail.com

Cene iznajmljivanja štandova su:
– štand površine 56 x 95 cm – 1500 RSD.

Konkurs traje do 25. marta 2016. godine. O rezultatima konkursa ćete biti obavešteni do 1. aprila.

Nadamo se da ćemo i ovom prilikom lepo i uspešno sarađivati.

Bojan Vukadinović

Predsednik udruženja Sakurabana.