Konkurs za „Prodajni sajmić“ ChibiCon 2017

Dragi drugari, dragi saradnici,
Pozivamo Vas da se prijavite za učešće na Prodajnom sajmiću na ChibiCon-u 2017. godine, koji će biti održan 28. i 29. januara u Domu omladine Beograda.

Pravila za prijavljivanje radova:

  • Radovi tematski treba da imaju veze sa japanskom pop kulturom, a po obliku mogu biti: posteri, slike, skice, figure, rukotvorine, odevni predmeti, modni detalji, dizajnirani ukrasi, knjige, stripovi…
  • Timovi/radionice/grupe učesnika koje se prijavljuju za jedno izlagačko mesto se moraju prijaviti kao tim/radionica/grupa i ne mogu izlagati pod imenom jednog od članova, niti slike radova samo jednog člana mogu biti reprezentativne za celu grupu. Po završetku konkursa neće biti moguće dodavati učesnike na već dodeljene štandove.
  • Ručni radovi, slike, crteži i posteri moraju biti originalno delo izlagača i ne smeju kršiti tuđa autorska prava.
  • Svaki umetnik/tim koji želi da konkuriše za prodajno mesto treba popuniti prijavu (goo.gl/BlKGq2) i poslati nekoliko fotografija svojih radova (ili skenirani prikaz ukoliko izlaže crteže) na sledeću mejl adresu: Japanizam-ArtistAlley@hotmail.com

 

Cene iznajmljivanja štandova su:

– štand površine 56 x 95 cm – 2000 RSD za dva dana izlaganja.

Broj raspoloživih izlagačkih mesta je izuzetno ograničen.

Konkurs je otvoren do 10. januara 2017. godine. Naknadne prijave neće biti moguće. O rezultatima konkursa ćete biti obavešteni do 15. januara.
Sama prodajna izložba će trajati tokom trajanja celog ChibiCona, od subote 28. januarara  2017. godine do nedelje 29. januara 2017. godine.

Nadamo se da ćemo i ovom prilikom lepo i uspešno sarađivati.

Srdačan pozdrav
Artist Alley tim

Bojan Vukadinović

Predsednik udruženja Sakurabana.